milad

milad

پخت و توزیع شیرینی برای ۱۶ هزار نفر در مدینه منوره



به گزارش جمععه شب ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج،‌ خادمان ضیوف الرحمن در آشپزخانه مرکزی «زین» مدینه امروز دست به کار شدند تا با پخت و توزیع شیرینی برای ۱۶ هزار نفر در مدینه منوره، سهم دیگری در کنار اجر زحماتشان برای زائران حریم نبوی و ائمه مظلوم بقیع داشته باشند.
امشب در مدینه منوره حال و هوای دیگری است و در سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام، شیعیان و پیروان ولایت که تازه لباس احرام از تن خارج کردند و در کنار بارگاه ملکوتی ختم رسل محمدبن عبدالله (ص)‌ آرام گرفته اند،‌ یکصدا زمزمه می کنند «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ».
رئیس ستاد مدینه منوره در حاشیه بازدید امروز خود از آشپزخانه زین و تهیه شیرینی برای جشن ولایت،‌ اظهارکرد: این آشپزخانه یکی از دو محل تامین و آماده سازی غذای زائران در مدینه منوره به شمار می رود که در حال حاضر پخت هفت هزار وعده غذایی حجاج ایرانی برای هر نوبت را به عهده دارد و با ادامه انتقال زائران از مکه مکرمه به مدینه منوره این رقم افزایش خواهد یافت.
اکبر رضایی گفت: استقرار زائران در مدینه منوره در دو منطقه انجام شده که آشپزخانه «زین» وظیفه تامین و توزیع غذای منطقه یک را به عهده دارد.
وی افزود:‌ با توجه به ازبین رفتن زیر ساخت ها در آشپزخانه های مورد استفاده بخاطر تعطیلی حج سال گذشته، امسال تمامی مراحل آماده سازی نیز به وظایف آشپزخانه ها اضافه شده است.
رئیس ستاد مدینه منوره با قدردانی از کادر خدمتگزار و پرتلاش آشپزخانه زین،‌ گفت: توجه به سلامت زائران از مهمترین اصول خدمت رسانی در موسم حج به شمار می رود که تا آخرین روز باید مورد اهتمام ویژه دست اندکاران و خدمتگزاران زائران باشد.
انتقال زائران «مدینه بعد» که از روز سه شنبه ۱۴ شهریورماه به مدینه منوره آغاز شده است تا ۲۹ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
تا پایان امشب شمار کاروان های مستقر در مدینه منوره به ۸۲ کاروان با ظرفیت ۱۱ هزار و ۶۰۸ نفر خواهد رسید.
امسال ۸۶ هزار و ۳۰۰ نفر از جمهوری اسلامی ایران برای انجام مناسک حج تمتع عازم سرزمین وحی شدند که از این تعداد حدود ۱۵ هزار نفر از هموطنان اهل تسنن بودند.
شبد*۱۹۳۳**۱۹۵۳** ۱۳۷۹**
دریافت: بهروز سلطانیان** انتشار دهنده: هادی افتخاری



انتهای پیام /*